Wij merken dat de vraag naar luxe douches nog steeds toeneemt. Echter verbruiken de grote regendouches en zijwaartse stralen relatief veel water, zeker bij langere douchebeurten. Om het water- en gasverbruik sterk te verminderen is er daarom een revolutionaire nieuwe douche ontwikkeld.

De Upfall Shower is ’s werelds eerste riante regendouche, liefst 40 liter water per minuut, die enorm veel water bespaart. Ondanks dat er zoveel water uit de regendouche komt, gebruikt de Upfall Shower maar liefst 90% minder water! Zodoende zorgt dit voor een zeer forse besparing, niet alleen wat water betreft, maar ook op het gebied van CO2!

De werking van de Upfall Shower

De werking van de Upfall Shower is in theorie heel simpel. Het water wordt namelijk onderin opgevangen in een klein reservoir en via een microfilter opgezogen. Tijdens de weg omhoog wordt het water gedesinfecteerd met behulp van UV-licht. Bovenin het systeem wordt het water aangevuld met een klein deel nieuw heet water, zodat het water op temperatuur blijft.

Vaak krijgen we de vraag of je dan niet in je eigen ‘vuile water’ staat te douchen. Wij kunnen u echter garanderen dat het water dat wordt opgezogen door het microfilter en vervolgens gedesinfecteerd, even schoon is als het water dat uit de kraan komt.

De Upfall Shower bij Satink

Bekijk de werkzame Upfall Shower live bij ons in de showroom! Wij laten u graag zien hoeveel water 40 liter per minuut is, dat uit de waterbesparende regendouche komt. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle vragen omtrent de Upfall Shower. Kom eens langs in de showroom of stel uw vraag via ons online contactformulier.

Upfall Shower | Regendouche