Design keukens

Design keukens zijn moderne, exclusieve keukens met strakke lijnen en vaak greeploze fronten.

Design keukens op maat

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Er wordt vaak gedacht dat design keukens slechts beschikbaar zijn in het hoge segment, maar dat is geheel onterecht. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een design keuken in iedere prijsklasse! Wij helpen u graag bij het samenstellen en ontwerpen van de design keuken van uw dromen die bovendien binnen uw budget past.

Design keukens voor elk budget

In onze beleving moeten design keukens aan een aantal voorwaarden voldoen om ook daadwerkelijk een design keuken genoemd te worden. Zo bezitten deze keukens onder meer de kenmerken dat ze in een moderne stijl zijn uitgevoerd, strakke lijnen bevatten en een uitdagend en uniek ontwerp hebben.

De prijs van een design keuken hangt grotendeels af van de keuzes die er gemaakt worden op het gebied van opstelling, fronten, keukenblad en inbouwapparatuur. Door hier slimme keuzes in te maken, kunt u de kosten van uw design keuken laag houden. Wilt u echter groots uitpakken met uw design keuken en moet dit dé eyecatcher worden van uw woning? Dan bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres. Wij zetten uw dromen op keukengebied om in werkelijkheid!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden (naast de voorbeelden van design keukens op deze pagina), kunt u onze pagina’s met SieMatic keukens en Poggenpohl keukens bekijken. Deze merken staan bekend om hun moderne design keukens.

Wanneer wij een design keuken voor u ontwerpen, zullen wij u altijd op de hoogte brengen van de laatste trends en de impact die de verschillende keuzes op de prijs van uw keuken zullen hebben. Op deze manier bent u goed geïnformeerd en kunnen we gezamenlijk toe werken naar de droomkeuken die binnen uw budget past.

Design keukens van Salvani

Ontwerpen van design keukens

Wanneer u bij ons in de showroom bent, dan informeren wij u graag tijdens een oriënterend gesprek over de mogelijkheden die er zijn voor een ontwerp. Gezamenlijk realiseren wij een ontwerp op maat van uw design keuken en ontvangt u zelfs een 3D-tekening van uw keuken van ons. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en zit u nergens aan vast!

Gedurende het gesprek zullen wij u niet alleen voorzien van advies omtrent het design en de materiaalkeuze van uw keuken, maar ook over de keuze voor inbouwapparatuur. Hierin bestaan namelijk grote verschillen en deze keuzes hebben een grote invloed op de prijs van de design keuken. Welke keuze u hierin ook maakt, u bent bij ons altijd verzekerd van inbouwapparatuur van topkwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met apparatuur van de hoogste kwaliteit. Zo gaat u gegarandeerd jarenlang plezier beleven aan uw nieuwe keuken!

Design keuken ontwerpen met een adviseur

Mocht u een afspraak willen maken met een van onze adviseurs om in een oriënterend gesprek de mogelijkheden door te spreken en een design keuken op maat te ontwerpen, dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar onze showroom via het telefoonnummer 038 – 466 1620. Buiten openingstijden kunt u ook gebruik maken van ons online contactformulier. Als vanzelfsprekend bent u ook zonder afspraak van harte welkom in onze showroom. Echter, het kan wegens onvoorziene drukte voorkomen dat onze adviseurs dan niet ruim de tijd voor u hebben. Wij raden u dan ook aan om een afspraak in te plannen, zodat we gezamenlijk op een prettige wijze uw keuken kunnen ontwerpen.

Bekijk meer Design keukens