Design keukens

Design keukens zijn moderne, exclusieve keukens met strakke lijnen en vaak greeploze fronten.

Design keukens op maat

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Echte designkeukens zijn moderne keukens met strakke lijnen en een uniek en uitdagend ontwerp. Hoewel deze keukens vaak met een hoge prijs worden geassocieerd, kunt u bij Satink Keukens & Badkamers slagen voor een designkeuken in iedere prijsklasse. Uw dromen zijn dus dichterbij dan u denkt! Wij helpen u graag bij het ontwerpen en samenstellen van uw nieuwe droomkeuken.

Een design keuken voor ieder budget

Wij laten de keus bij het ontwerpen van uw droomkeuken aan u. Maar hou er rekening mee dat uitdagende ontwerpen vaak meer geld kosten. Is uw budget beperkt, dan zult u slimme keuzes moeten maken. Onze keukenadviseurs kunnen u hierbij helpen. Van de fronten, tot het keukenblad en van de opstelling tot de apparatuur, de mogelijkheden zijn enorm. Kiest u voor Satink Keukens & Badkamers, dan zullen wij er alles aan doen om u de eyecatcher te geven die u wens, binnen het budget dat u voor ogen heeft.

Designkeukens van topmerken

Bij Satink heeft u de ze keuze uit een aantal topmerken zoals Poggenpohl en Salvani. Op onze pagina’s over deze merken kunt u alvast een goede indruk krijgen van het betreffende merk en waar het voor staat. De keukenmerken in ons assortiment bieden meer dan genoeg ruimte om een unieke en uitdagende designkeuken te ontwerpen. Onze keukenadviseurs zijn bovendien op de hoogte van alle mogelijkheden en de laatste trends en zij zorgen ervoor dat u iedere keuze op een weloverwogen wijze zult maken.

Het ontwerpproces van uw droomkeuken

Het ontwerpproces begint altijd met een uitgebreide oriëntatiefase. Immers, als u niet weet wat er allemaal mogelijk is, zult u nooit een weloverwogen keuze kunnen maken. In onze showroom kunt u voorbeeldopstellingen van diverse keukens bekijken en ook voorbeelden van appratuur hebben we hier uitgestald staan. Vervolgens kunt u samen met een van onze adviseurs bekijken wat er allemaal mogelijk is binnen de ruimte van uw huis. Dit houdt in dat wij de keuken samen met u, compleet naar uw wensen, vorm gaan geven. U zit op dit moment nog nergens aan vast en u kunt hier een gratis 3D-tekening van ontvangen.

Design keukens van Salvani

Kom langs bij Satink Keukens & Badkamers

Een designkeuken is typisch zo’n keuken die niet in één keer tot stand komt. Meestal krijgt u tijdens het ontwerpproces ideeën die ervoor zorgen dat uw wensen veranderen. De hulp van een professionele keukenadviseur is op dat moment essentieel. Bij Satink in Zwolle kunt u altijd onze showroom binnenlopen tijdens onze openingstijden, maar wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u hebben, dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via ons online contactformulier. U bent van harte welkom!

Bekijk meer Design keukens