• Tegels05
  • Tegels04
  • Tegels03
  • Tegels02
  • Tegels01

Vloertegels

Vloertegels komen in vele bijzondere maten. Hierdoor zijn vloertegels geschikt voor bijna elke ruimte in huis. Of u nu op zoek bent naar vloertegels voor keuken, badkamer of woonkamer, u bent bij Satink Zwolle aan het juiste adres. Vloertegels zijn naast dat ze uw woning een exclusieve en luxe uitstraling geven ook ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Vloertegels keuken

Bij het uitzoeken van het materiaal en de kleur van de vloertegel is het belangrijk om dit af te stemmen met de stijl van de keuken. U kunt een voorbeeld meenemen van uw aanrechtblad en keukenkastjes, dan kunnen wij u perfect adviseren in de diverse mogelijkheden. De meest populaire vloertegels in de keuken zijn tegels met een natuurlijke look.

Vloertegels badkamer

Ook bij het uitzoeken van vloertegels voor uw badkamer is het van belang dat dit afgestemd wordt met de stijl van de badkamer. Dit zorgt ervoor dat de badkamer één geheel wordt.In een badkamer heeft u echter niet alleen vloertegels, maar ook wandtegels. Dit zorgt voor vele extra mogelijkheden ten opzichte van de keukenruimte.

Vloertegels woonkamer

Geef uw woonkamer uitstraling met vloertegels! Door de uiteenlopende opties in kleur, materiaal en formaat kunt u met vloertegels uw woonkamer de door u gewenste uitstraling meegeven. Kiest u bijvoorbeeld voor een donkere natuurstenen vloertegel met gladde afwerking dan krijgt uw woning al snel een luxueuze uitstraling. Of kies juist voor een warme kleur tegel met een iets ruwere afwerking om een gezellige uitstraling te creëren.

U bent van harte welkom in onze showroom om alle vloertegels, maar ook om alle andere soorten tegels te bezichtigen. U kunt ook een vrijblijvende afspraak inplannen met een adviseur voor advies en om al uw wensen op papier te krijgen. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op nemen via telefoonnummer 038-4542975 of door contact op te nemen middels het online contactformulier.