Bij Satink kunt u niet alleen terecht voor prachtige keukens, badkamers en tegels, maar ook voor wellness bij u in huis en buiten huis! Denk hierbij bijvoorbeeld aan heerlijk ontspannende bubbelbaden en sauna’s. In onze grote showroom staan onze wellness producten ruim uitgestald en kunt u alle diverse mogelijkheden bekijken.

Bubbelbaden en buitenbaden

Zou u ook wel eens heerlijk willen ontspannen in de tuin? Onze bubbelbaden en jacuzzi’s maken het voor u mogelijk! Naast dat wij deze kunnen faciliteren voor in uw badkamer, kunnen wij deze baden namelijk ook in uw tuin plaatsen. Zo geniet u van de frisse buitenlucht en ontspant u tegelijk door de bubbels in het verwarmde bad.

De binnen- en buitenbubbelbaden en jacuzzi’s zijn er in verschillende maten. U kunt samen genieten in een tweepersoons bubbelbad, maar ook met een gezellige groep vrienden in een van de grotere bubbelbaden. Wat uw wens ook is, onze baden maken die droom werkelijkheid!

Sauna’s

Wat is er lekkerder dan thuiskomen na een lange dag werken en relaxen in een heerlijke sauna? U komt tot rust en u zweet direct alle afvalstoffen uit uw lichaam. Deze combinatie zorgt voor een mooie, soepele huid en u bent direct heerlijk ontspannen.

Met onze sauna’s bent u verzekerd van jarenlang plezier, binnen de muren van uw huis of de beschutting van uw tuin. Of u nu een sauna in de badkamer of een sauna in de tuin wilt, wij helpen u graag verder. Ook bij de keuze welke sauna het best bij u past, bieden wij u graag de helpende hand. Het is namelijk belangrijk om de verschillen te kennen tussen de diverse typen sauna’s. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen van ieder type sauna, zodat u voor de sauna kunt kiezen die het best bij uw wensen past.

Wellness bij Satink

Wat uw wensen op wellness-gebied ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres! U bent uiteraard van harte welkom om onze showroom in Zwolle binnen te lopen, maar u kunt voor vragen ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer 038 – 454 2975 of maak gebruik van ons contactformulier op de website.