Nostalgische keukens

Nostalgische keukens vormen vaak als landelijke woonkeuken het hart van het huis. De keuken fungeert als een centrale, gezellige plek in het huis waar iedereen samenkomt.

Nostalgische keukens

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Bent u ook op zoek naar de gezelligheid van vroeger? Nostalgische keukens creëren dat gevoel! De gezellige uitstraling van een nostalgische keuken zorgt ervoor dat de keuken de centrale plek in uw huis vormt, een plek waar iedereen graag samenkomt. De keukens in deze keukenstijl zijn vergelijkbaar met de stijl van landelijke keukens.

Genot van nostalgische keuken

De nostalgische keuken zorgt door zijn uitstraling voor een lekker en prettig gevoel tijdens het bereiden van een maaltijd. Uit ervaring weten we dat het echt een genot is om te koken in een nostalgische keuken. Niet in de laatste plaats vanwege de mogelijkheid om de keuken te voorzien van de nieuwste technologiën en apparatuur. In tegenstelling tot bij klassieke keukens wordt de moderne apparatuur verborgen achter speciale elementen die de nostalgische keuken de gezelligheid van vroeger meegeven.

Nostalgische keuken van Satink Zwolle

Details maken de nostalgische keuken

Hoe krijgt de landelijke woonkeuken nu dat nostalgische gevoel? Dat gevoel krijg je niet door alleen de keukenfronten van een kader te voorzien. Het nostalgische gevoel komt voornamelijk door de details in de keuken. Denk aan het gebruik van een ‘oude’ kraan met een keramische spoelbak en het gebruik van open kasten. Onze adviseurs helpen u graag om het nostalgische gevoel te creëren in uw droomkeuken. Voor het fornuis kan er worden gekozen voor een ouderwets losstaand fornuis, maar ook voor een inbouwvariant. Om het nostalgische gevoel te behouden bij een inbouwfornuis, dient er wel rekening gehouden te worden met een kleurkeuze die past bij het nostalgische design. Denk hierbij aan de kleuren antraciet, zwart of donkergroen.

Naast details is er nog een belangrijk punt wat zorgt voor de gezellige en knusse uitstraling van nostalgische keukens; het gebruikte materiaal. In de nostalgische keuken wordt voornamelijk gebruik gemaakte van natuurlijke materialen. Echt (oud) hout en natuursteen, zoals Belgisch hardsteen, zijn veel gebruikte natuurlijke materialen. Door de details te combineren met het gebruik van de juiste materialen, krijgt uw nieuwe keuken al snel dat echte nostalgische gevoel waar u zo naar op zoek bent.

Nostalgische keukens ontwerpen

Het ontwerpen van nostalgische keukens vraagt om een expert op dit gebied. Onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u om u te begeleiden en te helpen bij het ontwerpen van uw nostalgische keuken. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Om er zeker van te zijn dat er een adviseur beschikbaar is om uw wensen met u door te spreken, raden wij u aan om een afspraak in te plannen. Hiervoor kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op het telefoonnummer 038 – 454 2975. U kunt ook gebruik maken van ons online contactformulier om een afspraak in te plannen.

Bekijk meer Nostalgische keukens