Moderne keuken

De moderne keuken is de meest voorkomende keukenstijl van Nederland. Dat is voor ons niet onverwachts, want een moderne keuken is enorm veelzijdig en past in bijna ieder interieur!

Moderne keuken van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Bent u op zoek naar een strakke, moderne keuken? Gladde oppervlakken en een strakke belijning geven een keuken al snel een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast zorgt dit ervoor dat een moderne keuken ruimtelijk oogt. Tevens is de moderne keuken van alle moderne gemakken te voorzien, zonder dat dit afbreuk doet aan het design. Het is dan ook niet gek dat de moderne keuken veruit de populairste keukenstijl is in Nederland.

Moderne keuken van SieMatic

De mogelijkheden van een moderne keuken

De moderne keuken heeft eindeloze mogelijkheden in kleur, ontwerp, materiaalkeuze en afwerking. Minimalisme, eenvoud en symmetrie zijn daarbij altijd de belangrijkste kenmerken. Om de typerende strakke uitstraling te creëren is een moderne keuken vaak greeploos of semi-greeploos. Bij moderne keukens zien we geen tierelantijntjes, functionaliteit is het sleutelwoord. Veel gebruikte materialen zijn roestvrijstaal, glas, metaal en chroom. Hout wordt niet of nauwelijks toegepast. Ook zien we vaak een hoogglans afwerking bij moderne keukens.

Hoewel moderne keukens vaak wit zijn, passen felle kleuren ook goed bij een moderne keuken. Hiermee maakt u van uw keuken een echte blikvanger in uw interieur. Ook zwart, grijs of aardetinten zijn geschikt voor een moderne keuken. Deze kleuren -in combinatie met rvs apparatuur- geven de keuken een luxe en professionele uitstraling.

De diversiteit van moderne keukens laat zich tot slot vooral zien doordat deze is te combineren met verschillende stijlen in uw interieur. Want wie denkt dat een moderne keuken alleen in een modern interieur past, heeft het mis. Een moderne keuken bij een landelijk interieur is bijvoorbeeld heel contrasterend in uw huis, maar daarom niet minder fraai.

Moderne keuken met bar

Moderne keuken met de nieuwste technologieën

Door de tijd heen worden keukentechnologieën uiteraard ook steeds moderner. Zo is PITT cooking een van de nieuwste technieken, waarbij de kookpitten in het aanrechtblad zijn verwerkt. Daarnaast komen traditionele afzuigkappen steeds minder voor in moderne keukens. Tegenwoordig zien we steeds vaker geïntegreerde afzuiging in het werkblad. Nieuwe technologieën versterken het moderne gevoel dat de keuken oproept.

Uw eigen moderne keuken ontwerpen

Kom bij ons langs in de showroom en laat u inspireren! Wij beantwoorden graag uw vragen en geven deskundig advies op basis van uw wensen. Wilt u vrijblijvend uw droomkeuken samenstellen in de vorm van een 3D tekening? Bij Satink Keukens & Badkamers kunnen wij u uitstekend op de hoogte brengen van de diverse mogelijkheden en de laatste trends. Plan snel een afspraak in met een van onze adviseurs door ons een bericht te sturen via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 038 – 454 2975.

Bekijk meer Moderne keuken