Moderne keuken

De moderne keuken is de meest voorkomende keukenstijl van Nederland. Dat is voor ons niet onverwachts, want een moderne keuken is enorm veelzijdig en past in bijna ieder interieur!

Moderne keuken van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Moderne keukens worden gekarakteriseerd door eenvoud, symmetrie en strakke lijnen. Net als bij iedere andere keukenstijl kan uw nieuwe keuken in deze stijl uitgerust worden met de nieuwste technologieën. Maak kennis met onze moderne keukens die niet alleen ruimtelijk ogen, maar die u ook echt de ruimte geven om uitgebreid te kunnen koken. Allen pure keukens, zonder afleidende elementen.

Moderne keuken van SieMatic

De mogelijkheden van een moderne keuken

Bij onze keukens die als ‘modern’ getypeerd kunnen worden staan eenvoud en functionaliteit centraal. Hier vindt u dan ook geen tierelantijntjes en een overvloed aan details terug. De apparatuur is zoveel mogelijk ingebouwd en weggewerkt en veel van deze keukens zijn greeploos uitgevoerd. Kleuren die u bij deze keukenstijl vaak terug zult zien zijn o.a. wit, zwart, grijs en aardetinten. Deze kleuren combineren gemakkelijk met gladde materialen als RVS, glas, metaal en chroom en zo ontstaat een luxe, strakke uitstraling.

Er zijn bij deze keukenstijl meer dan genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur, ontwerp en materiaalkeuze en ook de afwerking van uw moderne keuken bepaalt u helemaal zelf. Zo kunt u een strakke keuken ontwerpen die geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Moderne keuken met bar

Moderne keukentrends

Binnen deze keukenstijl zien we op dit moment een aantal bijzondere trends. Zo is het een trend om niet te kiezen voor een van de hierboven benoemde traditionele kleuren, maar om juist voor een opvallende kleur als goud of koper te kiezen. Hiermee wordt uw keuken in één klap de blikvanger van uw huis. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel voor gouden of koperkleurige details te kiezen. Een andere trend is de keuze voor brede lades in plaats van voor keukenkasten. Deze lades zijn gemakkelijk efficiënt in te richten en zorgen bovendien voor een rustige en strakke uitstraling. Door de keukenblokken te laten ‘zweven’, creëert u optisch nog meer ruimte.

Moderne keuken met de nieuwste technologieën

Moderne keukens horen uiteraard van alle gemakken te zijn voorzien en daarom worden vaak de nieuwste keukentechnologieën toegepast. Een van deze technologieën is PITT cooking, waarbij de kookpitten direct in het aanrechtblad zijn verwerkt. Ook kan er een afzuigsysteem in het werkblad worden geïntegreerd, waardoor de traditionele afzuigkap weggelaten kan worden.

Uw eigen moderne keuken ontwerpen

Inspiratie opdoen voor uw eigen moderne keuken? Kom dan eens langs in de showroom van Satink Keukens & Badkamers. Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste mogelijkheden en trends. Op basis van uw wensen stellen wij uw ideale keuken samen die wij aan de hand van een gratis en vrijblijvende 3D tekening kunnen vormgeven. Via ons online contactformulier maakt u gemakkelijk een afspraak met een van onze adviseurs. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 038 – 454 2975.

Bekijk meer Moderne keuken