U-keukens

U-keukens bieden u alle ruimte om alles op te bergen én om in te koken. Deze specifieke opstelling is dan ook zeer praktisch in gebruik. Van alle gemakken voorzien en alles binnen handbereik zijn woorden die de U-keuken perfect beschrijven. Wanneer u er een paar barkrukken aan toevoegt maakt u er bovendien in een handomdraai een woonkeuken van!

Praktische en nette u-keukens van Satink

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Een u-keuken wordt opgesteld langs de muren van de keukenruimte en wordt daarnaast vaak gecombineerd met een vleugel in de vorm van een werkblad, kookeiland of bar. Hoewel dit type keuken vaak wordt toegepast in een grote keukenruimte, is een middelgrote ruimte hier ook zeer geschikt voor. Juist binnen een middelgrote ruimte biedt deze keukensoort u extra gemak en comfort, aangezien alles dan nog meer binnen handbereik is. Bovendien kan deze opstelling in iedere stijl worden uitgevoerd. Het is dan ook niet voor niets een van de meest populaire keukenopstellingen in Nederland.

Meer ruimte dankzij uw nieuwe u-keuken

De u-keuken is vooral geschikt voor mensen die hun keukenruimte optimaal willen benutten. Maakt u van een vleugel een kookeiland of werkblad, dan creëert u bovendien gemakkelijk een frisse en luchtige uitstraling binnen uw nieuwe keuken. Een voorbeeld hiervan ziet u op de onderstaande afbeelding.

U-keuken met open blokken | Satink

Keukens in alle stijlen

De u-opstelling zien we vaak terug en is in iedere keuken stijl te realiseren. Landelijk, modern, design of nostalgisch, het is allemaal mogelijk. Ook een combinatie van stijlen is een optie. Dit kan, bijvoorbeeld door elementen van een landelijke keuken, zoals houten grepen, toe te passen binnen een moderne u-keuken. Ook een houten keuken met greeploze fronten is een van de mogelijkheden.

Moderne u-keuken met houten elementen

U-opstelling met bar

Het combineren van keukenstijlen is een echte trend op dit moment, een andere trend is het toepassen van een bar binnen de keuken. De bar kan gemakkelijk gecombineerd worden met een werkblad op een eiland, waardoor er een knusse plek ontstaat waar heerlijk geborreld en gegeten kan worden. Zo ontstaat een praktische en gezellige woonkeuken, waar iedereen zich thuis voelt. De keuken in u-opstelling is hier uitermate geschikt voor.

Uw keuken ontwerpen samen met Satink

U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, waar u inspiratie op kunt doen met betrekking tot de opstelling en stijl van uw nieuwe keuken. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken en kunnen u alle mogelijkheden laten zien op basis van uw specifieke wensen. Ook kunnen wij gratis en vrijblijvend een 3D-tekening van uw nieuwe keuken maken. Wilt u zeker weten dat onze keukenadviseurs alle tijd voor u hebben, dan kunt u een afspraak maken via onze website of telefonisch tijdens onze openingstijden.

Bekijk meer U-keukens