Showroomkeukens

Bekijk onze goedkope showroomkeukens in het onderstaande overzicht!

Showroomkeukens van Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

Onderstaand ziet u onze showroomkeukens die wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Momenteel zijn er extra veel goedkope showroomkeukens beschikbaar, omdat wij ruimte maken in onze showroom voor de nieuwe collectie. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van de showroomkeukens of wanneer u een vraag heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Showroomkeuken met keukeneiland
Van €11.000 voor €6.250

Keuken met eiland

Showroomkeuken voorzien van een keukeneiland, een Etna vrijstaand fornuis, Pelgrim koelkast, vaatwasser, dubbele inbouw afzuigunit en vierkante spoelbak.

Showroomafspraak maken Stel een vraag

Poggenpohl keuken
Van €24.500 voor €12.500

Poggenpohl keuken

Luxe greeploze keuken van Poggenpohl, met een glazen werkblad, Miele stoomoven, Miele oven met magnetronfunctie, Siemens vaatwasser, Siemens inductiekookplaat, Siemens koelkast en Siemens downdraft (afzuigkap in het werkblad).

Showroomafspraak maken Stel een vraag

Next125 keuken
Van €30.500 voor €19.500

Next125 keuken

Luxe Next125 keuken, AEG koelvries combi, AEG grote bakoven met toevoeging van stoom, warmhoudlade, koffiezetapparaat, AEG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en AEG Vaatwasser. Luxe achterwand in kleur van de keuken, composiet werkblad en veel opbergruimte. De hoge kasten kunnen ook los geplaatst worden en het kookeiland kan eventueel ook vrij in de keukenruimte geplaatst worden.

Showroomafspraak maken Stel een vraag