Hoekkeuken

De hoekkeuken is de meest voorkomende keukenopstelling in Nederland. Niet zonder reden! De grote veelzijdigheid en de vele mogelijkheden, maken dat de L-keuken in bijna ieder huishouden uitstekend tot zijn recht komt!

Hoekkeuken | L-keuken | Satink Zwolle

Showroomafspraak maken Zelf uw keuken ontwerpen

In veel woningen in Nederland is de hoekkeuken de ideale keukenopstelling. Hoekkeukens worden ook wel L-vormige keukens genoemd of kortweg L-keukens. Een hoekkeuken maakt vaak optimaal gebruik van de ruimte en biedt daarbij de meeste mogelijkheden. De praktische indeling van de hoekkeuken maakt ze enorm populair. Niet voor niets is een L-keuken de meest voorkomende keukenopstelling in Nederland.

L-keuken in iedere stijl

Een hoekkeuken is dankzij de praktische opzet enorm veelzijdig. In principe kan je iedere keukenstijl combineren in een hoekkeuken, het zit hem namelijk in de details. Hierbij kunt u denken aan een hoekkeuken in de landelijke stijl, in de moderne stijl of als design keuken. Dankzij deze veelzijdigheid is de L-vormige keuken uitstekend te combineren in elk huishouden. Daarbij hoeft de keukenruimte niet enorm groot te zijn. Zo kunt u onderstaand een voorbeeld van een Poggenpohl hoekkeuken in een kleine ruimte bekijken.

Poggenpohl hoekkeuken

L-vormige keuken in iedere keukenruimte

Doordat hoekkeukens zowel ruim als compact kunnen worden opgezet, leent de L-vormige keuken zich eigenlijk voor iedere woning. Voor zowel de grote als de kleine keukenruimte kan een L-keuken de ideale opstelling zijn. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te variëren met een hoekkeuken. Zo kan deze gerealiseerd worden als een echte hoekkeuken (in de hoek van uw woning), maar kan er ook gekozen worden voor een los schiereiland. Hierbij zit er één deel van de L-keuken vast aan de muur en zit het andere deel hieraan vast in de open ruimte. Onderstaand ziet u zo’n hoekkeuken met schiereiland.

Hoekkeuken met schiereiland van Poggenpohl

Hoekkeuken met optimaal gebruik van de ruimte

Dankzij de L-indeling wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De ervaren adviseurs van Satink Keukens & Badkamers weten als geen ander uw hoekkeuken optimaal in te delen. Zij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden die er bestaan bij het indelen van een L-vormige keuken. Maar ook met betrekking tot de stijl van de keuken kunnen onze adviseurs als geen ander uw wensen omzetten naar een keuken die exact de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

Ontwerpen van uw eigen hoekkeuken

Wilt u graag zelf al een ontwerp maken van uw hoekkeuken? Dan kunt u bij Satink Keukens & Badkamers gebruik maken van onze eigen KeukenCreator. Maak een ontwerp van uw keuken, stuur deze naar ons op en plan een afspraak in met een van onze adviseurs om dit gezamenlijk uit te werken tot een 3D-ontwerp van uw droomkeuken.

U kunt ook direct een afspraak inplannen met een van onze adviseurs om u te oriënteren en een vrijblijvend ontwerp te maken van uw hoekkeuken. U kunt hiervoor tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 038 – 454 2975, maak gebruik van ons online contactformulier of vul het showroom afspraak formulier aan die u vindt aan de bovenkant van deze pagina (oranje knop).

Bekijk meer Hoekkeuken